Sociale medier
Gå til toppen af siden

Griffen Spa Hotel på Bornholm

Bornholm er kendt for sin smukke natur, men mange glemmer øen, når snakken går på wellness og velvære. På Bornholm er der dog fine muligheder for forkælelse, og det er slet ikke så dyrt, som man skulle tro.

Turen til Bornholm kan afskrække de fleste, da pengene til fly, færge og bil hurtigt kunne være blevet brugt på et mere luksuriøst værelse et andet sted i Danmark. Sandheden er dog, at du kan komme til Bornholm t/r med fly, få en overnatning på et hotel med balkon og havudsigt, 2-retters middag, morgenbuffet og adgang til en lækker spaafdeling for blot 1.350 kr. pr. person!

Se også:  Anmeldelse: Ystad Saltsjöbad

Griffen Spa Hotel er placeret i Rønne er ikke det ultimative luksus spahotel, men man får value for money! Udefra ligner det ikke noget specielt, men kommer man en sommer kan man nyde den bornholmske sommersol på den flotte terrasse. Griffen Spa Hotel har fire stjerner og har blot 100 meters gå gang til sandstrand.

Som gæst på Griffen Spa Hotel kan man benytte ”Den bornholmske Diamant Spa”, der er et spa og wellnesscenter. Man skal være 16 år for at komme ind, og centeret dækker 1.000m2 uden- og indendørs areal. Her kan man nyde en tur i jacuzzien, mens man nyder den flotte havudsigt.

Se også:  A-ROSA Travemünde - Wellness for Feinschmeckere

Inden aftensmaden kan man gå en tur i hyggelige Rønne eller opleve den bornholmske natur.

Tilbuddet gælder også med overnatning på Radisson Blue Fredensborg Hotel.

Adresse:
Nordre kystvej 34
3700 Rønne
Tlf. 56 90 42 44

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel