Sociale medier
Gå til toppen af siden

Vi besøgte Nimb Terrasse og prøvede kagebordet

Siden februar 2014 har Nimb hver lørdag og søndag serveret et overdådigt kagebord på Nimb Terrasse i Tivoli.

Nimb selv beskriver kagedagene som dagene, hvor chefkonditoren har fået frit spil, og det kan vi her på Rejsesektionen.dk skrive under på.

Et billede slået op af Dmitrij Orlov (@dmitrijorlov) den

Vi besøgte Nimb Terrasse på en søndag, og det stod hurtigt klart, at kagedage på Nimb Terrasse er populært. Indretningen af Nimb Terrasse er ligesom Nimb hotellet simpel og elegant med sin sammensætning af farverne hvid og grå. Herudover er en anden gennemgående detalje brugen af træ og blomster, der er med til at give en friskhed i lokalet. Kort sagt er der en rigtig hyggelig og afdæmpet stemning.

Chefkonditoren er Hjalti Lýðsson og han bistås af Thomas Lorentzen. Teamet må siges at fungere ganske glimrende, for efter en kort introduktion af konceptet ved bordet blev vi vist ind i ”kagelokalet”. Et lokale kun til kager! Den har vi aldrig hørt før, men vi synes det lyder indbydende.

Se også:  Fem spændende spisesteder i Kødbyen

Kagebordet byder på et bredt udvalg af både traditionelle kager og mere spændende kreationer. Kort sagt er der noget til både den kedelige og den mere udforskende. Kagebordet består typisk af fire til fem store konditorlagkager, og de bistås så af fire mindre konditorkager, tre slags kaffekager og to til tre klassikere. I alt er der altså cirka 13-15 forskellige kager.

Ingredienserne i kagerne er i høj kvalitet, og man kan virkelig smage, der ikke er sløset med dårlige råvarer. Kombiner dette med en dejlig udsigt ud over Tivoli-parken, hvis man får et bord ved et vindue. Vi prøvede at smage så mange af kagerne som muligt, men måtte give op cirka halvvejs, hvis vi altså ikke skulle køres væk i ambulance.

Drikkevarer til kagebordet inkluderer et glas bobler, varm chokolade, kaffe eller te. Kakaoen er virkelig lækker, og er næsten et måltid i sig selv – her er altså brugt rigtig chokolade! Det er dog lidt underligt, at man skal betale ekstra for almindeligt vand…

Et billede slået op af Sofie Lam (@sofielam) den

Samlet set var oplevelsen særdeles god, og uden tvivl pengene værd for den kageglade mand eller kone. Prisen er dog også til at føle på, da kagebordet med drikkelse koster 295 kr., men oveni dette kommer adgang til Tivoli på 99 kr. – altså samlet set 395 kr. for kage. Om end prisen er høj, så er det ikke kun kagernes særklassesmag der gør op for dette, da blot deres udformning og design er en oplevelse i sig selv. Mors bradepandekage bliver aldrig det samme igen.

Se også:  Restaurantanmeldelse: B.A.R Krog & Vinbar

Fakta:

Et bord reserveres fra kl.13:30, 13:45 eller 14:00.

Pris: 295 kr. pr. person. Dette inkluderer foruden kagebordet et glas bobler, varm chokolade, kaffe eller te. Børn under 8 år koster 175 kr. Herudover selvfølgelig almindelig adgang til Tivoli.

 

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Mad

  • Restaurantanmeldelse: B.A.R Krog & Vinbar

    Nytårsaften tog vi til Malmø for at undersøge, hvor man kunne spise godt til en fair pris. Efter lidt research hjemmefra...

    Sebastian Krausing2. januar 2016
  • Fem spændende spisesteder i Kødbyen

    Kødbyens bygningerne stammer tilbage fra 1930’erne. Bygningerne har i sig selv ikke specielt meget charme, men folkene bag de spændende restauranter...

    Sebastian Krausing2. november 2015
  • MASH Penthouse er nu åbnet

    MASH har åbnet en ny restaurant på toppen af Tivoli-hotellet, 12. etage. Navnet er MASH Penthouse og placeret 43 meter over...

    Sebastian Krausing28. oktober 2015