Sociale medier
Gå til toppen af siden

Top fem spa-hoteller i Danmark og omkring

I cirka en måned har vi haft fokus på spa-hoteller i og nær Danmark. I alt har vi skrevet om 14 spa-hoteller, hvoraf 11 er placeret i Danmark. Du kan få den komplette oversigt over spa-hoteller vi har omtalt her.

De fem spa-hoteller vi anbefaler:

Bemærk hotellerne er listet i tilfældig rækkefølge:

Du kan klikke på hotellets navn for at læse mere.

1. Kurhotel Skodsborg

Skodsborg Kurhotel er højst sandsynligt det mest anerkendte danske spa/wellness-hotel. Spa-afdelingen er en hel verden for sig selv med 16 forskellige varme og kølende oplevelser.

2. Hotel Vejlefjorden

Få en unik spa-oplevelse i smuk dansk natur. På hotel Vejlefjorden er der kælet for detaljerne, og der er lavet mange detaljer, som gør naturen kan nydes helt tæt på. Spa-afdelingen vandt Danish Beauty Award i 2014.

3. A-Rosa Sylt

Blot halvanden time fra den syddanske grænse finder man det eksklusive tyske spa-hotel A-Rosa Sylt. Hotellet er beliggende på øen Sylt, der er fyldt med smukke strande og et henrivende landskab. Hotellet er mindst lige så forbløffende.

4. Hotel Tylösand

Vil du prøve et luksuriøst svensk spa-hold, så er Hotel Tylösand et godt bud. Der er cirka to timers kørsel fra København, men offentlig transport er såmænd også en mulighed – det tager kun tre timer. Foruden de smukke værelser og udsigten fra hotellet, så byder hotellet også på Sveriges største galleri med hele 450 værker.

Se også:  Comwell spa-hoteller

5. Comwell Hotellet i Korsør

To km fra Korsør finder man Comwells Korsør-hotel. Spafaciliteterne inkluderer aquaspa med indendørs varmtvandsbassin, jacuzzi, sauna og dampbad. Comwell Club medlemmer optjener selvfølgelig 5 % af opholdets pris.

Du kan klikke på hotellets navn for at læse mere.

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel