Sociale medier
Gå til toppen af siden

Restaurantanmeldelse: B.A.R Krog & Vinbar

Nytårsaften tog vi til Malmø for at undersøge, hvor man kunne spise godt til en fair pris. Efter lidt research hjemmefra faldt valget på B.A.R Krog & Vinbar, der ikke ser ud af meget, men faktisk har en Michelin Bib Gourmand. Kort sagt er Michelin Bib Gourmand Michelin på budget.

Nytårsmiddagen bestod af tre hovedretter med et væld af lækre snacks imellem. Prisen var 1.295 svenske kroner inkl. vinmenu, hvilket rundt regnet er 1.040 kroner pr. person.

Udefra ligner B.A.R Krog & Vinbar ikke noget specielt, og på første etage er man i tvivl, om man har forvildet sig ind på en forkert restaurant. Vi bliver dog vist nedenunder, og fra vi gik ned af trapperne til vi kom ud af hovedøren igen gik tiden usædvanlig hurtigt kan vi godt afsløre.

Se også:  Alter Meierhof - Femstjernet spaoplevelse i Flensborg

Vi kom kl.19:30 og var ude igen kl.23:40, hvilket er relativt lang tid om at fortære en treretters menu, men det er netop her, at B.A.R Krog & Vinbar viser nogle af sine kvaliteter.

Lokalerne mindet meget om det man kunne forvente af en restaurant i Kødbyen (København), og derfor henvender B.A.R Krog & Vinbar sig primært til segmentet fra 50 år og under. Belysningen er dæmpet og stemningen er afslappet men med en yderst professionel og høflig betjening.

Retterne var vidt forskellige, og der var noget til enhver smag, om end man helst vil have ceviche af torsk, kammusslinger eller nyretap. Iblandt var der også masser af snacks, der var smagfulde og gav fin mening ift. resten af menusammensætningen. Slutteligt var der to desserter i form af hjemmelavet vaniljeis med røget karamel og en hjemmelavet flødebølle til kaffen.

Se også:  A-ROSA Sylt - Spa i flotte naturomgivelser

Turen værd til Malmø?

Vi var ganske overrasket over, hvor godt det var hos B.A.R Krog & Vinbar, men en tur over sundet blot for at besøge restauranten er ikke noget vi fortaler for, men befinder man sig alligevel på svenskersiden, så anbefaler vi varmt den hyggelig restaurant.

Hvad end man tager tog eller bil, så vil transportomkostningerne fra København til Malmø pludselig gøre, at man kan få samme fine madoplevelse i København eller lige omkring.

Forneden kan du se en pressefotos fra B.A.R Krog & Vinbar:

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Mad

 • Fem spændende spisesteder i Kødbyen

  Kødbyens bygningerne stammer tilbage fra 1930’erne. Bygningerne har i sig selv ikke specielt meget charme, men folkene bag de spændende restauranter...

  [email protected]2. november 2015
 • MASH Penthouse er nu åbnet

  MASH har åbnet en ny restaurant på toppen af Tivoli-hotellet, 12. etage. Navnet er MASH Penthouse og placeret 43 meter over...

  [email protected]28. oktober 2015
 • Vi besøgte Nimb Terrasse og prøvede kagebordet

  Siden februar 2014 har Nimb hver lørdag og søndag serveret et overdådigt kagebord på Nimb Terrasse i Tivoli. Se også:  Anmeldelse:...

  [email protected]26. september 2015