Sociale medier
Gå til toppen af siden

MASH Penthouse er nu åbnet

MASH har åbnet en ny restaurant på toppen af Tivoli-hotellet, 12. etage. Navnet er MASH Penthouse og placeret 43 meter over jorden har man en fortrinlig udsigt over København.

Udsigten er fabelagtig og som du kan se i billedgalleriet forneden, så ligner det bestemt ikke man er i Danmark. Næh, udsigten ligner mere noget fra New York.

Den nye MASH restaurant er den ottende i rækken af MASH restauranter og samlet set den sjette i Danmark. De to udenlandske MASH restauranter er i London og Hamborg.

Penthouse MASH restauranten er på 400 kvadratmeter med plads til samlet set 150 gæster, hvoraf 90 er pladser indenfor og de 60 på tagterrassen.

Restauranten har et meget eksklusivt design og look, men en helt speciel detalje er den toetagers vinkælder bygget i glas… Designet af restauranten står den engelske arkitekt Mike Duncalf bag, og han har holdt designet i den oprindelige ånd som Kim Utzon tænkte, da han designede Tivoli Hotellet.

Menuen er ens med de andre MASH restauranter, hvilket betyder man vil kunne sætte tænderne i noget af det bedste kød fra hele verden. MASH selv beskriver desuden vinsamlingen som at være en af de mest velassorterede i Danmark.

”Det har altid været vores ambition at skabe oplevelser, og fuldendte madoplevelse består ikke kun af det, der serveres, men også af designet og stemningen der omgiver maden. Det vil gæsterne på vores nye restaurant også få at se og mærke.” udtaler Peter Trauboth, direktør og indehaver af MASH Penthouse og partner i Copenhagen Conceps.

Selskabet Copenhagen Concepts står bag MASH, og selskabet ejer også restauranterne Umami og Le Sommelier.

Åbningstider:
Frokost: 11:30-15:00
Aftensmad: 17:30
Cocktailbar: åben til kl. 02:00

Adresse: Arni Magnussons Gade 4, 12 etage
1577 København V

Se også:  Anmeldelse: Mayfair Hotel Tunneln i Malmø

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Mad

 • Restaurantanmeldelse: B.A.R Krog & Vinbar

  Nytårsaften tog vi til Malmø for at undersøge, hvor man kunne spise godt til en fair pris. Efter lidt research hjemmefra...

  [email protected]2. januar 2016
 • Fem spændende spisesteder i Kødbyen

  Kødbyens bygningerne stammer tilbage fra 1930’erne. Bygningerne har i sig selv ikke specielt meget charme, men folkene bag de spændende restauranter...

  [email protected]2. november 2015
 • Vi besøgte Nimb Terrasse og prøvede kagebordet

  Siden februar 2014 har Nimb hver lørdag og søndag serveret et overdådigt kagebord på Nimb Terrasse i Tivoli. Se også:  Top...

  [email protected]26. september 2015