Sociale medier
Gå til toppen af siden

Luksus spa i det nordligste Danmark – Ruths Hotel

Ruths Hotel er placeret i Gl. Skagen, og har en historie som går længere end 100 år tilbage. Når man kører i den barske natur og det rød/hvide hotel pludselig dukker op, er man ikke i tvivl om, at der gemmer sig noget helt specielt.

Trods historien går langt tilbage, så blev selve hovedbygningen sidst renoveret i maj 2004, hvor hotellet var lukket i et helt år pga. restaurationen. Dermed er Ruths Hotel ganske moderne indvendigt, men man har valgt at holde den hyggelige gamle charme og stil med masser af billederne rundt på gangene, hvor langt de fleste af disse har en sjov historie bag sig.

Wellnessafdelingen hos Ruths Hotel har åbent fra kl.7-22 hver dag, og er tilgængelig for alle gæster på hotellet, og det koster ikke noget at bruge den. Man finder bl.a. en sauna, dampbad, massagebruser og et terapibassin med vandtemperaturer på mellem 30-32 grader. Man kan selvfølgelig også booke spabehandlinger på hotellet, og der er endda en helt særlig Mens Zone med specifikke produkter til mænd, så måske du kan lokke manden med?

Se også:  A-ROSA Sylt - Spa i flotte naturomgivelser

Har man lyst, så er der heller ikke langt til havet, og mange kalder derfor også Ruths for Ruths Badehotel.

Overnatning

Prisen for en enkelt overnatning til to personer starter ved 1.750 kr., og inklusiv en meget lækker morgenmad. Derudover er der som nævnt, også adgang til wellnessafdelingen.
Det dyreste værelse er Dagmar-suiten i hovedbygningen, og denne koster 3.400 kr. pr. nat.

Det kan dog ikke betale sig andet, end at vælge Gl. Skagen Oplevelsen, som Ruths Hotel selv tilbyder fra 995 kr. for to personer. Dette inkluderer en overnatning i et dobbeltværelse, to retters menu i Brasseriet og den store morgenffet.

Se også:  Himmerland Golf & Spa Resort - luksus i idyllisk landskab

Gourmetmad

Madmæssigt kan man vælge imellem enten Brasseriet og Gourmetrestauranten.

Læs vores anmeldelse af Ruths Hotel her.

Brasseriet er åbent hele dagen, og er et klassisk fransk brasserie med servering både inde og udenfor. Her kan man spise en tre retters menu for 395 kr.

I gourmetrestauranten kan man forkæle sine smagsløg. Her er man sikret en sand gastronomisk oplevelse! Chefkokken Dennis Juhl betegnes som et af de største kokketalenter i Danmark.
Prisen for en tre retters menu er 595 kr., mens vinmenuen koster 450 kr. Den helt store otte retters menu skal bestilles dagen før og koster 1.295 kr. plus vinmenuen på 1.000 kr.

Adresse:
Hans Ruths Vej 1
Gl. Skagen 9990
Tlf.: 98 44 11 24

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel