Sociale medier
Gå til toppen af siden

Hotel Vejlefjorden – Idyllisk spa ved den smukke Vejlefjord

Hotel Vejlefjord blev bygget i år 1900, og er som navnet antyder beliggende smukt ved Vejlefjorden.

Den smukke natur hotellet er omgivet af, kan ikke kune oplevelse udenfor, men således også inde fra hotellet, da flere værelserne har en smuk udsigt.

Der er i alt 93 værelser, hvor seks er juniorsuiter og tre er almindelige suiter. Fra det billigste til det dyreste værelse ser forskellen enorm ud, hvilket også kan ses på billederne i galleriet her. Nogle af værelserne er placeret i en nyere tilbygning, der blot ligger 100 meter fra hovedbygningen.

Kur og spa-afdelingen er på 1.000 m2 og inkluderer både De Termiske Bade og Vitalbar. Vitalbar er stedet, hvor man får en forfriskning i form af frisk frugt, vand eller kaffe/te. Man kan dog også købe et let måltid. Selve spaafdelingen er 800 m2, hvilket også inkluderer behandlingsrum og lounge. Spaafdelingen er sågar blevet kåret som årets bedste spa ved Danish Beauty Award 2014, mens det blev til en nominering i 2015. Der er syv bassiner og rigelig med muligheder for at få forkælet sanserne.

Se også:  A-ROSA Travemünde - Wellness for Feinschmeckere

Der er højt til loftet i De Termiske Bade, hvor der er panoramavinduer ud mod fjorden, så man kan nyde den smukke udsigt året rundt.

Man skal være minimum 14 år for at gøre brug af De Termiske Bade, ligesom indgang koster 385 kr. på alle dage bortset fra lørdag, hvor prisen er 500 kr. Overnatter man på Hotel Vejlefjord er indgang til De Termiske Bade og spaafdelingen selvfølgelig inklusiv i opholdet.
I restauranten, Barbara, er der skruet op for elegancen, og efter aftensmaden kan man nyde en cocktail i baren på panoramaterrassen – dette kan selvfølgelig også gøres til kaffe ved formiddagstid.

Se også:  A-ROSA Sylt - Spa i flotte naturomgivelser

Der er både en restaurant og et brasserie. Brasseriet er atmosfæren er afslappet og elegant med lysekroner, afhøvlede trægulve og bløde stole.

Prisen for et spaophold hos Hotel Vejlefjord starter ved 1.245 kr. inklusiv adgang til De Termiske Bade, middag, overnatning og morgenbuffet. Luksus weekendopholdet koster op mod 4.700 kr. pr. person, men for dette får man også:

  • To overnatninger i et dobbeltværelse i hovedbygningen
  • Adgang til De Termiske Bade
  • 1 x 80 minutter spabehandling
  • Velkomstdrink begge aftener
  • 3-retters middag middag den første aften og 5-retters den sidste aften med vinmenu.
  • Morgenbuffet x 2

Læs mere på HotelVejlefjord.dk

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel