Sociale medier
Gå til toppen af siden

Hotel Skansen – svensk spa-hotel under to timer fra KBH

Hotel Skansen er et svensk spa-hotel cirka to timer i bil fra København. Byen hedder Båstad og faktisk kan man køre hele vejen med tog, hvilket tager to timer og 30 minutter fra København.

Spahotellet Skansen er beliggende ud til det iskolde Kattegat, og en af de specielle ting ved hotellet er en japansk udedørs pool.

Historien om Hotel Skansen startede tilbage i 1877, hvor det var et kornmagasin. Først i 1920’erne blev det omdannet til et hotel for både bade- og tennisgæster. I dag er Hotel Skansen et spahotel, og i i 2009 blev dette understreget, da hotellet indviede en 250 m2 stor kallbadhus, der på dansk vil betegnes som en badeanstalt. Det er dog ikke hvilken som helst badeanstalt. Desuden er hotellet medlem af ”Svenska Spahotell”.

Se også:  Luksus spa i det nordligste Danmark - Ruths Hotel

Desuden tilbydes der også massage, ansigtsbehandlinger og kropspeeling på hotellet.

Der er i alt 172 værelser på hotellet med plads til 330 gæster. Alle værelser er dog ikke placeret i hovedbygningen, da der også er værelser i Tennispavillonen, Vinterhaven, Kongresbygningen samt i fritstående villaer og hotellejligheder. I de sidstnævnte hotelværelser er der ekstra god plads med både stue og køkken.

Vil man have den optimale spaoplevelse, så skal man dog vælge et af de 40 hotelværelser i hovedbygningen, hvor der er udsigt med badeanstalten og Kattegat. Desuden er der også adgang til spaafdelingen fra hovedbygningen ligesom broen til badeanstalten.

Indchekning sker fra kl.15 og udcheckning er kl.12:00.

Priseksempler:

Weekendpakke med to overnatninger:

Ankom om fredagen kl.15 og tag hjem om søndagen kl.12:00. Dermed har man masser af tid til at nyde og opleve Hotel Skansen.
Weekendtilbuddet inkluderer et dobbeltværelse, Afternoon tea, morgenmad, treretters menu to aftener, Restaurants Sands weekend buffet med dessertbord om lørdagen og fri adgang til både spa og badeanstalten.

Se også:  Anmeldelse: Ystad Saltsjöbad

Pris: 3.195 svenske kroner pr. person. Vil man have havudsigt koster det 300 kroner ekstra.

Skansens valg:

Her får du 24 timer til at nyde Hotel Skansens fornøjeligheder.

Tilbuddet inkluderer et dobbeltværelse, afternoon tea, treretters menu, fri adgang til spa samt badeanstalten foruden en spaoplevelse.

Pris: 2.195 svenske kroner pr. person. Ved dette tilbud koster havudsigt også 300 kr. ekstra.

Adresse:
Kyrkogatan, 2, 269 33 Båstad

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel