Sociale medier
Gå til toppen af siden

Himmerland Golf & Spa Resort – luksus i idyllisk landskab

I Vesthimmerland finder man Himmerland Golf & Spa Resort, der er beliggende i det smukke landskab. Himmerland Golf & Spa Resort er som navnet antyder et sted for golfspillere, der vil kombinere golfferien med en luksuriøs spaoplevelse.

Hotellet er 45 minutters kørsel fra Aalborg centrum, og der er således fine muligheder for at opleve det meste af det nordlige Jylland.

Golfoplevelsen er i særklasse, og der er faktisk to golfbaner kaldet PGA Backtee Course og Garia Course. Om end man muligvis ikke er den skarpeste golfspiller, så er golfbanernes landskab en oplevelse i sig selv. Den førstnævnte golfbane er hjemmebane for European Tour turneringen ”Made in Denmark”.

Se også:  Luksus spa i det nordligste Danmark - Ruths Hotel

Man kan dog også sagtens besøge Himmerland Golf & Spa Resort for spa-oplevelsen, som de kalder for ”Nordic Spa”. Himmerland Golf & Spa Resort beskriver selv deres spa som ”dekoreret i rene, naturlige toner kombineret med karakteristiske mosaikfliser på væggene.”.

Du kan se en video af Nordic Spa i Himmerland her:

Spa-arealet opført i 2012 består af en: spabar, wellness lounge, relax område, finsk sauna, kold chokbad, relax bassin, dampbad, biosauna, indendørs- og udendørs spabad, stort saltbad og kneipp kanal, der masserer fødderne blidt.

Se også:  Alter Meierhof - Femstjernet spaoplevelse i Flensborg

Himmerland Golf & Sport Resort tilbyder flere forskellige slags ophold: Golfophold, spaophold og hotelophold i anledning af jul, nytår osv. Mulighederne er mange og Himmerland resortet har formået at gøre specielle årsdage til unikke oplevelser på hotellet.

Et spaophold koster fra 695 kr. pr. person, mens deluxe-versionen med en spabehandling og femretters gourmetmenu koster fra 1.795 kr. pr. person.

I alt er der tre restauranter/cafeer: Restaurant P.O.L.O, Brasseriet og bowlingcaféen American Diner. Vil man have en gastronomisk oplevelse, så skal man dog vælge den førstnævnte restaurant.

Læs mere på Himmerlandgolf.dk

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel