Sociale medier
Gå til toppen af siden

De skæve tårne i Ørestaden: Velkommen til AC Hotel Bella Sky

Der skal ikke mange hjælpemidler frem for at sande, hvor Hotel Bella Sky er lokaliseret. I den velrenommeret bydel, Ørestaden, tegner to skæve, farverige men flotte tårne sig nemlig op i det åbne landskab kun forbundet af en bro på øverste etage. Tårnenes arkitektoniske udformning er et af Bella Skys kendetegn, hvilket er forståeligt, da netop disse symboliserer modernitet og æstetik, som Hotel Bella Sky er kendt for.

Stjernespækket luksus

Det 4-stjernede AC Hotel Bella Sky oser ikke blot af luksus gennem dets ydre karakteristika. Hotellets indvendige rammer er også perfekt skabt for livsnyderne, hvilket kan ses gennem deres udbud af spa-faciliteter, sky-bar med udsigt over Københavns Centrum og naturreservatet Amager fælled, og ikke mindst tre forskellige restauranter.
Bella Sky skriver, at visionen for alle deres faciliteter er kvalitet. I restauranterne kommer dette til udtryk ved brug af gode råvarer og sanselige oplevelser både for ganen og for øjet. I Spa-afdelingen er ønsket om at give gæsten en god og luksuriøs oplevelse også i højsædet. Her kan man som gæst benytte spabade, massagebrusere, saunaer og dampbade eller tilkøbe en behandling.
Bellas Skys luksus er dog ikke kun at finde i ovennævnte områder. Faktisk er den fordelt på hele 23 etager i 812 værelser, hvilket også gør Bella Sky til Skandinaviens største hotel.

Se også:  Comwell spa-hoteller

Oplevelsen

Bella Skys popularitet afspejler også prisen. En enkelt nat i stort standardværelse med queensize seng koster 1.475 kr. Udover hotelopholdet får man med prisen også adgangtil spa-området, og en blåstempling af, at man har boet på samme hotel som Justin Bieber.

Husk:

Bella Sky er en del af AC Hotels Marriott, hvorfor man med fordel kan optjene point via deres medlemsprogram.

Se også:  Hotel Skansen - svensk spa-hotel under to timer fra KBH

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel