Sociale medier
Gå til toppen af siden

Comwell spa-hoteller

Navnet Comwell Hotels får næppe mange til at tænke på kurhotel eller lækre spaoplevelser, men faktisk byder Comwell-kæden på to lækre spahoteller beliggende i Korsør og Børkop nær Vejle.

Comwell Korsør

Cirka to km fra Korsør og 20 km fra Slagelse finder man Comwell Korsør. Hotellet har 135 værelser bygget i 2012. Værelserne er fordelt på 97 business værelser, 26 Lux værelser, 8 familieværelser og fire suiter. De fire suiter er unikke og er dobbelt så store som standardværelserne. Derudover har suiterne enten terrasse eller balkon, et sofaområde samt badekar.

Uanset valg af værelse fortæller Comwell Korsør, at man er er tæt på spa. Comwell Korsørs spafaciliteter inkluderer aquaspa med indendørs varmtvandsbassin, jacuzzi, sauna og dampbad.

Ønsker man en mere kur-agtig oplevelse, så kan man benytte sig af Comwells behandlinger. Behandlingerne kan bookes på forhånd eller i receptionen ved ankomst. Er man af sted som par på en romantisk weekend tilbydes en aromaterapeutisk luksusoplevelse for romantikere som Comwell kalder det. Prisen er 648 kr. pr. person, og dette inkluderer et karbad med æterisk eukalyptus og rosenolie. For at gøre det ekstra romantisk vil der være rosenblade i vandet. ”Behandlingen” tager 60 minutter, og inkluderer en flaske mousserende vin, frugt og fyldte chokolader. Flere af behandlingerne kan ses her.

Se også:  Comwell Varbergs Kurort - Svensk spa til fornuftig pris

Af andre aktiviteter kan nævnes petanque, clockgolf bane en multibane til fodbold, volleyball og anden sport.

Om aftenen kan man nyde lækker mad og slappe af en biblioteket eller lobbybaren. Hele sommeren grilles der desuden på den lækre terrasse.

Adresse:
Ørnumvej 6
4220 Korsør
Tlf. 58 35 01 10

Er man medlem af Comwell Club optjener man 5 % af opholdets pris, som senere kan bruges på at betale hele eller dele af næste ophold. Det er gratis at være medlem af Comwell Club.

Comwell Kellers Park

Placeret i Østjylland finder man Comwell Kellers Park, der byder på 100 dobbeltværelser, otte junior suiter og én loftsuite – i alt 109 værelser. Et spaværelse koster 200 kr. mere pr. nat, og det inkluderer ikke spa, men er beliggende således, at man ugeneret kan gå fra værelset til Aqua spa og behandlingsrummene. Derudover er spa-værelserne vendt mod Spa eller de grønne områder, og derfor er de ekstra penge givet godt ud.

Comwell Kellers Park byder også på et udsigtsværelse for 400 kr. yderligere pr. nat. Her er der en speciel flot udsigt mod Vejle fjord, og alle disse værelser har enten balkon eller terrasse. Juniorsuiter og loftssuiter koster hhv. 600 kr. og 900 kr. ekstra pr. overnatning.

Se også:  Top fem spa-hoteller i Danmark og omkring

AquaSpa og fitnesscenteret har åbent fra tidligt morgen til midnat (06-24 for at være helt præcis). Det skal dog nævnes, at børn under 16 år ikke er velkomne i Aquaspa-afdelingen, ligesom det også er tilfældet på mange andre eksklusive spahoteller.
AquaSpa-afdelingen byder på 12 forskellige spafaciliteter:

  • Relaxsauno – temperaturen er 40-50 grader. Lyt til stille musik og få en stimulerende aromaterapi.
  • Amfisauna – denne behandling stimulerer blodcirkulationen og en renselses- og afgiftningsprocess startes.
  • Dampbad – dette hjælper ligeledes på blodcirkulationen.
  • Fodbad
  • Hot pool
  • Tropical shower – få enten varmt eller iskoldt vand ned over dig, som var det en troperegn.
  • Koldtvandsbassin
  • Kneipps fodbad – koldtvandsfodbad som sætter gang i blodcirkulationen
  • Fitness pool
  • Udendørs boblebad

Ligesom i Korsør kan der tilkøbes spabehandlinger. Alt fra massage til ansigtsbehandlinger. Disse behandlinger skal bestilles 2-3 uger før ankomst, men kan ikke bestilles online, hvor man skal kontakte Comwell Kellers Park enten telefonisk eller pr. mail. Minimumsalderen for spabehandlingerne er også 16 år.

Restauranten er uformel og har et højt gastronomisk niveau. Vælger man et af de mere eksklusive weekendtilbud, kan man bl.a. opleve mesterkokken David Johansen bag gryderne – han er kok på michelinrestauranten Kokkeriet.

Adresse:
H. O. Wildenskovsvej 28, Brejning
DK 7080 Børkop
Tlf. 76 41 17 17

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel