Sociale medier
Gå til toppen af siden

Anmeldelse: Mayfair Hotel Tunneln i Malmø

I centrum af Malmø blot omkring 1.500 meter fra hovedbanegården og 200 meter fra rådhuset finder man Mayfair Hotel Tunneln. Vi besøgte det historiske hotel i slutning af december for at se, hvad man ville få af hoteloplevelse på den anden side af sundet for sølle 1.000 danske kroner. Jovist, vi havde bestilt i god tid, så der var åbenbart lidt rabat at hente, da selvsamme værelse (et Dubbel de Luxe) nu koster en smule mere. 

Vi ankom med toget fra København, og fra hovedbanegården er der en lille hyggelig gåtur over kanalen, hvorefter man står på Stortorget, hvor rådhuset er placeret. Rådhuset ser meget pompøst og nuttet ud, og det passer godt ind i resten af de mange historiske bygninger, som omfavner den flotte plads.

Hoteloplevelsen:

Når man først har set hotellet på et billede, så er det bestemt ikke svært at genkende. Nøj en flot bygning, og den er bestemt ikke ligesom mange andre dødkedelige hotelbygninger. Hotellet her stråler af charme og udefra en eksklusivitet, som er langt over prisniveauet.

Prisniveauet for en overnatning starter ved 800 danske kroner (995 svenske kroner) for et enkelt-rum, og dette inkluderer også morgenmad. Vælger man det mindste dobbeltværelse er prisen 80 danske kroner højere.

Se også:  Anmeldelse: Ruths Hotel

Betjeningen er høj og effektiv og indretningen er der såmænd overhovedet ikke noget galt med. Heldigvis kører hotellet videre i den historiske stil, hvorfor der er mange spændende detaljer rundt omkring.

Udefra ser hotellet ikke stort ud, men man får sig hurtigt et andet indtryk som gæst. Vi måtte ned af en lang snoet gang, en hel etage ned og en halv etage op, før vi var ved vores værelse. Gangene er dog ikke helt så charmende, men ift. prisen er der bestemt ikke noget at klage over.

Værelse:

Vi fik desværre ikke et af de værelser vi havde håbet på. Som afbilledet forneden, så kan man få et værelse med store flotte træbjælker i loftet, men det fik vi desværre ikke. Værelset fejlede dog bestemt ikke noget, da det var yderst charmerende og hyggeligt indrettet. Der var endda en lille balkon med to stole, men i slutningen af december lokker sådan en balkon ikke. Desværre var udsigten også ned i gården, hvor man kunne kigge ind i køkkenet, så nogen interessant udsigt var det ikke.

Værelset havde et lille loungeområde med en sofa og nogle stole, ligesom der var et skrivebord med en stol. Sengen var yderst behagelig og havde hvad der lignede en historisk sengeramme, hvorfor den også faldt rigtig godt ind i stilen. Loftshøjden var lidt mindre end man er vant til, og derfor kunne man godt få lidt associationer til en eksklusiv skibskahyt.

Se også:  Anmeldelse: Skovshoved Hotel

Badeværelset var ift. resten af værelset meget moderne og nyistandsat (heldigvis). Vi fandt dog aldrig frem til betjeningen af gulvarmen, hvorfor der nærmest var ulideligt at opholde sig (ikke fordi det var som at gå på kul, men fordi selve rummet blev så varmt).

Der var intet strygejern, men derimod et helt strygerum, som os i de billigere værelser kunne dele. I strygerummet var også en ismaskine, hvis man skulle blive fristet til at afkøle Colaen yderligere.

Morgenmad

Morgenmaden var ikke specielt interessant, men til prisen var der intet at klage over. Derimod var lokalerne som man spiste maden i ganske henrivende. Den gamle kælder agerer nemlig morgenmadsrestaurant, og det er som at træde ind i et helt andet århundrede med de specielle vægge (husk at duk dig!).

Adresse:
Adelgatan 4
Malmö, Sverige

 • Hoteloplevelsen - 8/10
  8/10
 • Værelse - 8/10
  8/10

Resume

Man får højst sandsynligt ikke mere værdi for pengene i Malmø end hos Mayfair Hotel Tunneln.

8/10

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotelanmeldelser

 • Anmeldelse: AC Hotel Bella Sky

  Fem metrostop fra Kongens Nytorv finder man det 23. etager høje firestjernede AC Hotel Bella Sky med 812 værelser. Dermed er...

  [email protected]21. juli 2016
 • Anmeldelse: Kurhotel Skodsborg

  Cirka 20 minutters kørsel nordpå fra Københavns finder man Kurhotel Skodsborg. Kurhotellet er placeret på Strandvejen og umuligt at overse, men...

  [email protected]20. oktober 2015
 • Anmeldelse: Ystad Saltsjöbad

  Ystad, i Skåne, er for de fleste blot stedet man tager færgen fra til Bornholm, men interesserer man sig lidt mere...

  [email protected]31. maj 2015