Sociale medier
Gå til toppen af siden

Alter Meierhof – Femstjernet spaoplevelse i Flensborg

Alter Meierhof er et femstjernet spahotel i Flensborg, Tyskland. Hotellet har udsigt over Flensburg Fjord, og man kan faktisk se til den danske kyst. Fra Kruså, den dansk/tyske grænse er der cirka 25 minutters kørsel.

Hotellet åbnede i 1999 og er ligesom ved åbningen den dag i dag ejet af familien Theilen. Hotel Alter Meierhof er kendt for sin hyggelige stemning og det luksuriøse præg. Se blot på billederne.

Der er seks forskellige værelsestyper kaldet Meirhof, Meierhof Deluxe, Fjordblik, Fjordblik Deluxe, Fjord Gallerie og Fjord Maisonette suite. Fælles for alle 54 værelser er dog, at de alle er forskellige… Alter Meierhof gør dog opmærksom på, at der er kælet for enhver detalje.

Suiten byder på 60m2 og to etager. Opholdsstuen og soveværelse er på forskellige etager. Soveværelset danner rum med et åbent badeværelse, hvor der er frit udsyn over Flensborg Fjord – det er der dog alle steder i suiten… Prisen pr. nat er 3.100 kr. (€ 415,-) og inkluderer morgenmad.

Se også:  Luksus spa i det nordligste Danmark - Ruths Hotel

Deluxeværelset er på mellem 35-40 m2 og har enten badekar eller brusebad. Disse værelser har udsigt over enten Solitüde bugten eller byen Meierwik. Prisen for dette værelse er 1.750 kr. (€ 235,-) inkl. morgenmad. Uanset værelse får man også adgang til Hof-Therme, der er spa- og fitnessområdet.

Spa- og fitnessområdet blev senest sat i stand i 2004, og der er både uden- og indendørspool foruden et 1.400 kvm originalt tyrkisk hamam-tempel… Kort sagt er der hentet meget inspiration fra Orienten.

2-stjernet Michelin-restaurant eller Brasserie?

Om aftenen kan man enten spise i Brasseriet eller den to-stjernede restaurant Meierei Dirk Luther. Restauranten har haft de to Michelinstjerner siden 2008, og er specielt anerkendt for at arbejde med de bedste råvarer samt lave harmoniske kombinationer af moderne elementer i et ellers klassisk køkken. En fireretters menu inkl. Apertif, mineralvand og kaffe koster knap 900 kr. pr. person.

Se også:  A-ROSA Travemünde - Wellness for Feinschmeckere

Brasseriet har plads til 80 personer, og har bl.a. sidepladser på en terrasse – og udsigt over fjorden. Herudover er der et åbent showkøkken, så der vil være noget at kigge på. Trods det ”blot” er et brasserie, så betegner de selv maden som gourmetmad, så om man går i Michelin-restauranten eller brasseriet, så bør man forvente rigtig god mad.

Bestiller man et to dages ophold for to i Meierhof deluxeværelset inkl. treretters menu i brasseriet begge dage, så bliver prisen 5.900 kr. € 790,-).

Adresse:

Uferstraße 1
D-24960 Glücksburg/ Ostsee
Tyskland

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel