Sociale medier
Gå til toppen af siden

A-ROSA Sylt – Spa i flotte naturomgivelser

A-Rosa Sylt er et tysk femstjernet spahotel beliggende knap fem timers kørsel fra København eller halvanden time fra Tønder, den dansk/tyske grænse.

Vil man have en eksklusiv spaoplevelse, så bliver det næppe meget bedre end spahotellet A-Rosa Sylt, der er beliggende på øen Sylt. Øen er ganske tæt på Danmark, og har en umådelig smuk natur med sandklitter og hvide sandstrande. I alt er der 40 kilometers strande og desuden er landskabet på UNESCO World Heritage listen! Dette er et oplagt spasted, hvis man vil helt ned i gear.

Hotellet åbnede første gang dørene i foråret 2010, og dermed er det et ganske nyt hotel. A-Rosa Sylt modtog to år senere, i 2012, prisen som årets hotel i Tyskland, hvilket understreger eksklusiviteten.

Se også:  Restaurantanmeldelse: B.A.R Krog & Vinbar

Har du børn med på spaopholdet, så tilbyder A-Rosa Sylt faktisk gratis børnepasning. Desuden kan man også både booke tid til golf (nordtysklands smukkeste golfanlæg Marine-Golf-Club Sylt), ridning, tennis og forskellige udflugter.

I alt er der 177 værelser, hvoraf 26 af værelser er suiter. Den ultimative suite hedder A-Rosa suite og er på 85 m2 med en tilhørende tagterrasse på 30 m2. Prisen tør vi ikke tænke på eftersom penthouse suiten koster 4.200 kr. pr. overnatning inkl. morgenmad.

Se også:  Himmerland Golf & Spa Resort - luksus i idyllisk landskab

Spaområdet er på 3.5000 m2 i to etager, og der er havudsigt fra spaområdet. Faktisk er der hele seks forskellige saunaer… Fire af dem er: issauna, tørsauna, dampsauna og finsk sauna. Når man har fået varmen kan man hoppe i enten den indendørs eller udendørs havvands-pool.
Efter du har nydt alle spaoplevelser kan du ligge dig i afslapningsområdet.

Der er desuden i alt to etager med udendørsterrasser, som kan benyttes hvis det ikke er for koldt. Hovedrestauranten, Dune, har en stor og lækker buffet mens restauranten ”Spices” har fokus på asiatiske retter: Wok, Sushi osv..

Adresse:

Listlandstraße 11
25992 List/Sylt, Tyskland

Du skal være logget ind for at kommentere Login

Skriv en kommentar

Andre Hotel